Search
Close this search box.

Shockingly good!

Feel the power surge as you conquer the city

Onze producten

Onze merken

Kuiperbelt 

Het kloppende hart van de Kuiperbelt S1 is zijn krachtige 250W motor, die je met moeiteloze energie voortstuwt. Bereik snelheden tot 25 km/u terwijl je elke helling beklimt en ruig terrein moeiteloos doorkruist dankzij de geavanceerde elektrische aandrijving.

MATE

Uitgerust met een full-color display, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot alle essentiële informatie tijdens je rit. Met dit heldere en intuïtieve scherm heb je direct zicht op snelheid, batterijstatus, afstand en meer, waardoor je vol vertrouwen en geïnformeerd kunt rijden.

Ryde Culture

Met zijn krachtige motor levert de Ryde Kart voldoende vermogen om je moeiteloos door elk terrein te manoeuvreren. Of je nu over hobbelige paden zoeft of je een weg baant door stedelijke omgevingen, de Ryde Kart brengt je verder met gemak en snelheid.

Onze showroom

Wij helpen je de juiste keuze te maken.

Volt Mobility - Daniel
Daniel van Oijen

Sales shark

Als mede-eigenaar van Volt Mobility is het voor mij van groot belang om ons netwerk van klanten en partners te onderhouden en verder uit te breiden. Door te investeren in sterke relaties en waardevolle oplossingen streven wij ernaar niet alleen onze klanten tevreden te stellen, maar ook gezamenlijk te groeien.

Buiten mijn betrokkenheid bij Volt Mobility vind ik het cruciaal om een evenwicht te vinden en ook fysiek actief te blijven, wat ik bereik door middel van crossfit. Daarnaast hecht ik veel waarde aan vriendschap en sociale interactie. Mijn vrije tijd breng ik dan ook graag door met vrienden, waarbij we samen genieten van leuke activiteiten.

Volt Mobility - Vitor
Vitor Neto

Tech magician

Als mede-eigenaar van Volt Mobility raak ik geïnspireerd door de diverse mobiliteitsoplossingen die ons bedrijf aanbiedt. Automatisering en kunstmatige intelligentie spelen een cruciale rol in de expansie van Volt Mobility, maar ik hecht tevens grote waarde aan persoonlijke aandacht. Voor mij is het van belang dat er een synergie ontstaat tussen technologische vooruitgang en een persoonlijke benadering.

In mijn vrije tijd geniet ik van sporten en breng ik graag tijd door met vrienden. Mijn constante zoektocht naar nieuwe ervaringen en uitdagingen weerspiegelt mijn overtuiging dat elke dag uniek en boeiend moet zijn 😉.

Why Volt?

Bij Volt Mobility gaan we verder dan alleen het aanbieden van fatbikes. Onze klanten staan centraal bij alles wat we doen, wat betekent dat persoonlijke aandacht en service altijd voorop staan.

We selecteren zorgvuldig mooie merken, zodat je verzekerd bent van kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar avontuur of gewoon een betrouwbare partner nodig hebt voor dagelijks woon-werkverkeer, Volt Mobility biedt een divers assortiment van mobiliteitsoplossingen die aan jouw behoeften voldoen. Kies voor Volt en ervaar het verschil.

Plan jouw gratis proefrit