Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ruilen, Retourneren & Garantie

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

We willen dat je precies weet hoe alles werkt als je iets bij ons koopt. Dus hier leggen we je nog wat meer uit over hoe we omgaan met bedenktijd, herroepingsrecht, leveringen, klachten en betalingen.

Herroepingsrecht

Bij producten:

Je hebt 14 dagen bedenktijd om een product zonder opgaaf van redenen te retourneren. Dit begint vanaf de dag na ontvangst. Als je meerdere producten in één bestelling hebt, begint de bedenktijd na ontvangst van het laatste product. We willen dat je tevreden bent, dus voel je vrij om het product te bekijken zoals je in een winkel zou doen.

Bij diensten en digitale inhoud:

Ook hier geldt een bedenktijd van 14 dagen, die ingaat na het sluiten van de overeenkomst. Als je bijvoorbeeld een abonnement hebt afgesloten voor digitale inhoud, heb je ook 14 dagen de tijd om van gedachten te veranderen.

Verlengde bedenktijd:

Als we je niet goed hebben geïnformeerd over je herroepingsrecht, wordt de bedenktijd verlengd tot 12 maanden na de oorspronkelijke bedenktijd. Als we je binnen die periode alsnog informeren, heb je 14 dagen om te herroepen.

Jouw verplichtingen:

Tijdens de bedenktijd moet je voorzichtig omgaan met het product. Je mag het uitpakken en bekijken zoals in een winkel, maar niet meer dan dat. Als je een product moet monteren, controleer dan eerst of het onbeschadigd is. Meld eventuele schade binnen 5 dagen.

Levering en uitvoering

We doen ons best om je bestelling binnen 30 dagen te bezorgen. Als dit niet lukt, laten we je dat op tijd weten. Als je bestelling beschadigd raakt of niet compleet is, lossen we dat voor je op. Totdat je de producten hebt ontvangen, zijn ze ons eigendom.

Klachten

We willen dat je tevreden bent over je aankoop. Heb je toch een klacht? Laat het ons weten via info@voltmobility.nl. We doen ons best om het snel op te lossen. Als we er samen niet uitkomen, kun je jouw geschil voorleggen aan het ODR-platform van de Europese Commissie via http://ec.europa.eu/odr.

Betalingen

Bij het afrekenen op onze website moet je meteen betalen. We bieden verschillende betaalmethoden aan, zodat je kunt kiezen wat voor jou het handigst is.

Leveringskosten

Als er leveringskosten zijn, zie je die tijdens het afrekenen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

We hopen dat dit alles duidelijk voor je is. Als je nog vragen hebt, horen we het graag!

Algemene voorwaarden

Even een belangrijk punt om te benadrukken: onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze transacties. Dat betekent dat ze de regels en voorwaarden bevatten die van toepassing zijn wanneer je iets bij ons koopt of gebruikt. Hoewel we hier de belangrijkste zaken hebben samengevat, raden we je aan om de volledige algemene voorwaarden te lezen, die je kunt downloaden van onze website. Zo ben je volledig op de hoogte van je rechten en plichten.

Downloads