Zoeken
Sluit dit zoekvak.

WINKEL Amsterdam

Jouw Fatbike of E-bike zo geleverd in Amsterdam!

Coole modellen te koop in Amsterdam

Kom bij ons langs in Amsterdam

Welkom bij onze webwinkel voor Amsterdam! Gelegen in een stad die bekend staat om haar fietsvriendelijke cultuur, zijn wij gepassioneerd over het leveren van hoogwaardige fietsen en accessoires aan de lokale gemeenschap. Of je nu op zoek bent naar avontuur op de geplaveide straten van de historische binnenstad of een ontspannen rit langs de schilderachtige grachten, onze fatbikes, e-bikes en accessoires zijn jouw ideale metgezel.

In een stad als Amsterdam, waar de wegen soms smal zijn en het verkeer druk kan zijn, bieden onze fatbikes en e-bikes een slimme oplossing voor woon-werkverkeer en vrijetijdsbesteding. Met hun robuuste banden en krachtige motoren bieden ze stabiliteit, wendbaarheid en gemak, zelfs op de meest uitdagende paden. Of je nu door de straten van de Jordaan wilt cruisen of de natuurlijke schoonheid van het Vondelpark wilt verkennen, onze fietsen staan klaar om je te ondersteunen.

Ontdek de diversiteit van Amsterdam terwijl je geniet van het gemak en de vrijheid van onze fatbikes en e-bikes. Of je nu door de bruisende markten van de Albert Cuypmarkt wilt slingeren of de rustige sfeer van de Jordaan wilt ervaren, er is altijd iets nieuws te ontdekken op twee wielen.

Wil je onze fatbikes en e-bikes zelf ervaren? Maak dan nu een afspraak voor een gratis testrit in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte fiets voor jouw behoeften. En vergeet niet, nadat je jouw keuze hebt gemaakt, kunnen we jouw nieuwe fiets ook rechtstreeks bij jou thuis in Amsterdam afleveren.

Begin vandaag nog aan jouw fietsavontuur in Amsterdam met onze hoogwaardige fatbikes, e-bikes en accessoires. Klik hieronder om een afspraak te maken en jouw reis op twee wielen te beginnen!

Accessoires te koop in Amsterdam

Plan jouw gratis proefrit

Jouw proefrit of afspraak in Amsterdam is zo gepland!

Alle producten te koop in Amsterdam

Wij helpen je de juiste keuze te maken.

Volt Mobility - Daniel
Daniel van Oijen

Sales shark

Als mede-eigenaar van Volt Mobility is het voor mij van groot belang om ons netwerk van klanten en partners te onderhouden en verder uit te breiden. Door te investeren in sterke relaties en waardevolle oplossingen streven wij ernaar niet alleen onze klanten tevreden te stellen, maar ook gezamenlijk te groeien.

Buiten mijn betrokkenheid bij Volt Mobility vind ik het cruciaal om een evenwicht te vinden en ook fysiek actief te blijven, wat ik bereik door middel van crossfit. Daarnaast hecht ik veel waarde aan vriendschap en sociale interactie. Mijn vrije tijd breng ik dan ook graag door met vrienden, waarbij we samen genieten van leuke activiteiten.

Volt Mobility - Vitor
Vitor Neto

Tech magician

Als mede-eigenaar van Volt Mobility raak ik geïnspireerd door de diverse mobiliteitsoplossingen die ons bedrijf aanbiedt. Automatisering en kunstmatige intelligentie spelen een cruciale rol in de expansie van Volt Mobility, maar ik hecht tevens grote waarde aan persoonlijke aandacht. Voor mij is het van belang dat er een synergie ontstaat tussen technologische vooruitgang en een persoonlijke benadering.

In mijn vrije tijd geniet ik van sporten en breng ik graag tijd door met vrienden. Mijn constante zoektocht naar nieuwe ervaringen en uitdagingen weerspiegelt mijn overtuiging dat elke dag uniek en boeiend moet zijn 😉.